Maaarket.hu - A legnépszerűbb termékek egy helyen.
Maaarket.hu - A legnépszerűbb termékek egy helyen.
Az állatoknak

5 trükk kisállattartóknak

A háziállatok minden nap örömmel töltenek el minket szeretetükkel. Akár a macskákat, akár a kutyákat részesíti előnyben, a tulajdonosok gyakran hasonló kihívásokkal néznek szembe.

1 trükk: Gondoskodjon róla, hogy minden nap játszon.

A szőrös barátainknak időre van szükségük a mozgáshoz és a játékhoz. Ne hagyja figyelmen kívül ezt az időt, amikor kutyájához vagy macskakirálynőjéhez külön figyelmet áldoz. Tehát nincs szüksége drága játékokra. Sokszor elég egy szallag vagy egy ág, és szőrös háziállataink gyorsan eljátszanak velünk.

Vigyázzon háziállataira akkor is, ha távol van otthonától. Bár legtöbbször alszanak, rendkívül hálásak lesznek a szórakozásért. Állítson nekik egy toy, amellyel elvonják a figyelmüket, amíg Ön dolgozik.

2 trükk: Könnyebb tabletták szedése

Minden tulajdonos szembesült már azzal, hogy milyen nehéz meggyőzni kedvencét, hogy nyeljen le egy tablettát. A belső paraziták elleni tabletták tehát évente többször kihívást jelentenek minden háziállattulajdonos számára.

Ajánlunk egy egyszerű trükköt - készítsen tabletzsebeket. Keverjük össze a mogyoróvajat, a tejet és egy kevés lisztet. Tekerje be a tablettát ebbe a masszába, és szőrös háziállata örömmel ropja az édességet.

Nem kell aggódnia, hogy a kezelés biztonságos. A földimogyoróvaj nagy mennyiségben veszélyes lehet a háziállatok számára. Mivel a tabletták zsebei kis összegre vonatkoznak, minden rendben lesz a háziállattal. Minden esetben ellenőrizze, hogy nem tartalmazza-e a mesterséges édesítőszert, a Xylitolt, ami problémákat okozhat a kutyák számára.

3 trükk: Foltok eltávolítása

Szeretjük szőrös barátainkat. De senki sem szereti az otthonában a szerte  hagyott szőrt. Tehát már biztosan hozzászokott a söpréshez és a porszívózáshoz.. Gumikesztyűvel távolíthatja el a szőrt a párnákról és a kanapéról. Gyorsabban fog menni a brush segítségével, amely éppen erre szolgál.

Bizonyára kedvence már emésztési problémákkal is küzdött. És akkor észrevett egy foltot közvetlenül a lakás egyetlen szőnyegén, vagy ami még rosszabb - a kanapén. Megtörténik. Kerülje az igényes tisztítást és szagokat. A foltot mielőbb szórja meg szódabikarbónával, és öntsön rá néhány csepp ecetet. A szóda és az ecet érintkezésének heves reakciója határozottan eltávolítja a foltot.

4 trükk: Szőrös barátaink rendszeres fürdetése

Az egyik nagyobb kihívás mindenképpen a fürdés. Ezt azonban nem lehet elkerülni. A kutyák a ház előtt fürödhetnek nyáron, amikor visszatérnek  egy sétából. A téli fürdetés a  kutyáknak és különösen macskáknak nagyobb kaland. Használjon játékot, hogy megkönnyítse a fürdést a fürdőben vagy a zuhany alatt. Ezzel kissé eltereli a szőrös barátja figyelmét. A zuhanyfülke ahol közvetlenül rajta lehet kikapcsolni a vízsugarat. És ami a legfontosabb - soha ne nedvesítse meg kedvence száj és szemét.

5 trükk: Tedd a labdát az ételtartóba

A macskakirálynője is túl lelkesen fut be az ételtálba? Túl gyors a kutyád a brikettjéhez? Ezután tegye a labdát az ételtartóba. Ez arra kényszeríti az állatot, hogy lassabb egyen.

Kiemelt termékek