Maaarket.hu - A legnépszerűbb termékek egy helyen.
Maaarket.hu - A legnépszerűbb termékek egy helyen.
A szórakoztató elektronika

6 nélkülözhetetlen tartozék a mobiltelefonhoz

A mobiltelefon a mindennapi életünk fontos részévé vált. Ezzel kifejezzük a technológiai tudatosságot, valamint divatstílusunkat és személyiségünket. Ezért javasoljuk a 6 nélkülözhetetlen mobiltelefon tartozékot.

#1: Fejezze ki személyiségét

A mobiltelefon mindig van magánál. Amikor kiveszi a zsebéből, mindenki láthatja. Ezért nagyszerű közeg a személyiséged és a divatérzéked kifejezésére. Ne korlátozódjon csak egy telefon tokra! Egyszerű kütyükkel teljesen megváltoztathatja mobiltelefonját. Válasszon egy speciális matricák motívumát, amely legjobban leírja Önt. Rögzítheti őket a borítóra vagy a mobiltelefonra. Mindazok számára, akik szeretnek alkotni, vagy prémium megjelenést szeretnének, javasoljuk a sokoldalú szénfólia használatát. Ha a fóliát hőnek tesszük ki, kissé zsugorodik és megváltoztatja az alakját. Ezáltal az szénfólia szorosan illeszkedik a mobiltelefon lekerekített részein is.

#2: Élvezze a zenét vezeték nélkül

A vezeték nélküli fülhallgató a mobiltelefon szükséges kiegészítője. Magánéletet biztosítanak zenehallgatás vagy vicces videó közben. A vezeték nélküli fülhallgatók nagyobb mozgásszabadságot biztosítanak, mivel mozgás közben nincsen  összekuszálódótt vezetékek. A fiatalok elsősorban arra fognak összpontosítani, amelynek minőségi hangzása van, ha iskolai kiránduláson zenét hallgat vagy filmet néz.

Aki egy pillanatra sem engedi le mobiltelefonját, a fülhallgató mellett hordozható akkumulátort is szeretne. Néhány fülhallgató rendelkezik Power Bank funkcióval amely kényelmes töltőállomás. Így már nem fog félni attól, hogy valahol útközben lemerült akkumulátorral marad, mivel a fülhallgató mellett a mobiltelefon akkumulátorát is feltöltheti. 

Bárki, aki sok telefonhívást kezdeményez, lenyűgözi a kihangosítóhoz tervezett fülhallgató. Nyugodtabban fog kommunikálni, ugyanakkor mindkét keze szabad lesz. Egy fülhallgató elegendő a gondtalan kommunikációhoz, mivel lehetővé teszi, hogy figyeljen a környezetére. Ez különösen fontos a biztonságos vezetéshez.

#3: Gondoskodjon a magánéletéről

Különféle kincseket tárolunk mobiltelefonjainkon, például fotókat a ünnepi pillanatokról és a gyermekekről, valamint érzékenyebb adatokat. Ezért rendkívül fontos a telefon biztonsága és magánélete iránti aggodalom. A biztosság mellett, amely védi a telefon szoftveres részét, válasszon mechanikus védelmet is. Ez lefedi az elülső kamerát, amikor nincs rá szükség. A fedél segítségével gyorsan és egyszerűen felfedezheti a fényképezőgépet, amikor szüksége van rá.

#4: Használjon a telefon tartót

Ne keresse tovább azt a sarkot, ahol vezetés közben elhelyezi a mobiltelefonját. Az autótelefon-tartók vezetés közben teljes képet adnak a képernyőről. Néhány autótartóban beépített töltési lehetőség is van.

Ha szereti a kerékpározást, válasszon szilikonös tartót. Egyszerűen rögzítés a kormányhoz. Úgy tervezték, hogy enyhíti a kerék rezgéseit még a földes utakon is. Még kerékpározás közben is mindig biztonságban láthatja mobiltelefonját.

#5: Csatlakoztassa telefonját a tévéhez

Az alábbi kiegészítőnek különösen örülni fog az, akinek nincs intelligens tévéje. Kis eszköz - adapter lehetővé teszi a telefon képernyőjének megjelenítését a televízióban. Nézzen szórakoztató videókat online-on barátaival, vagy állítson be gyors és kényelmes házimozit. Nincsenek vezetékek vagy bonyolult csatlakozások. A vezeték nélküli HDMI adapter lehetővé teszi egy nagyobb képernyő használatát mobil játékok közben is.

#6: Gondoskodjon a kábelekről

És a végére. Mindannyian tudjuk, milyen jó, ha van egy extra töltőkábel. A közelmúltban forradalmi mágneses kábelek jelentek meg a piacon, amelyek különösen alkalmasak különféle mobiltelefonokkal rendelkező háztartásokban történő használatra. Általában mindhárom leggyakoribb töltőporttal rendelkeznek: mikro USB, USB C és 8 tűs. Csatlakoztassa a mágneses csatlakozókat a kábelhez mágnesek segítségével. A csatlakozó cseréje egyszerű. A fiatalok különösen lelkesek lesznek a LED kábelekért, amelyek jelzik a töltést, amikor a fény a kábel mentén halad.

Ha nem használja, egyszerűen kösse össze a kábeleket szalaggal vagy rendezze el kapcsokkal. Ezek lehetővé teszik az asztal vagy a szekrény rendezett kinézetétt.

A különösen a szívéhez közel álló kábeleket a kábeljavító készlet. Ha a kábel csak kopott, akkor elektromos ismeretek nélkül könnyen megjavíthatja.

Kiemelt termékek