Maaarket.hu - A legnépszerűbb termékek egy helyen.
Maaarket.hu - A legnépszerűbb termékek egy helyen.
Kozmetika

A fényes haj 7 titka

A haj a női identitás fontos része, mivel körülveszi az arcot és hangsúlyozza a nőiességet.

Mosolygó nő selymes hajjal minden férfi figyelmét felkelti. Minden a hajjal kezdődik. Ezért mutatunk be neked 7 trükköt, amelyekkel egészséges és mindig rendezett hajad lesz.

Lefekvés előtt fonnya össze a haját

Mielőtt lefeküdne, fonja  be fonatba a haját. Ez megvédi őket a töréstől és a statikus elektromosságtól. Tökéletes hullámos hajjal fog felébredni, amelyet minden munkatárs meg fog irigyelni.

Használjon selyem ágyneműt

Fontolja meg a selyem ágynemű vásárlását. ez biztosítja, hogy a hajad nedves maradjon, mivel nem szívja fel a nedvességet. Annak érdekében, hogy a selyem ágyneműben való alvás még kellemesebbé váljon, javasoljuk a sonic tisztító eszköz. Az arcbőr tiszta és selymes lesz vele.

"Tökéletes hullámos hajjal fog felébredni, amelyet minden munkatárs meg fog irigyelni."

Az aloe vera jól hidratálja a hajat

Hidratálja a hajat és a hajvégeket aloe vera gél segítségével. Finoman dörzsölje be a fejbőrbe. Hagyja, hogy a haj legalább 20 percig felszívja a gélt. Addig is gondozhatja arcbőrét, és felviheti rá a Hyaluronic Aloe Jelly hidratáló gélt.

Szárítsa a hajat hűvös levegővel

Szárítóval szárítja a haját? Válasszon egy minőségi hajszárítót, amely lehetővé teszi a hideg szárítással történő szárítást. Ez kevésbé károsítja és szárítja a haját. A haj jobban fog ragyog.

Készítsen házi hajmaszkot

Hajmosás előtt kenj rá olvasztott kókuszvajat, és csomagolja be  egy éjszakára egy meleg törülközőbe. A kókuszvajból készült maszk helyett elkészítheti a rizsvízkészítményt is. Főzd meg a rizst sótlan vízben, majd öntsd egy üvegbe. Hagyja 2-3 napig, hogy a víz megerjedjen. Ezután vigye fel a hajra, hogy felszívja a terméket. Öblítse le a kókuszvajból vagy rizsvízből készült maszkot, és a szokásos módon mossa meg a haját.

Várjon 20 percet szárítással

Miután megmosta a haját, csomagolja be egy puha törölközőbe 20 percig, és várjon. A haj ez idő alatt felszívja a szükséges vizet. Szárítsa meg a haját minőségű ecsettel. A haja nedves lesz, ezért a szokásosnál gyorsabban szárad.

Masszírozza jól a fejbőrt

A fejbőr masszázs serkenti a vérkeringést és ösztönzi a haj táplálását egészen a hajvégekig. Miközben samponozza a haját,hagyja a fejbőrön, és masszírozza körülbelül 3 percig. A feladat megkönnyítése érdekében használja a zuhanyfogantyú tartó. A fejbőrt masszírozhatja egy erősebb sugárral zuhanyfüllel, amely utánozza az esőt.

Kiemelt termékek